Medyahaber
Puanı : 8163.75
Mottonuzu Belirleyin.

Hakkında

Medyahaber , yeni nesil arayüz, gelişmiş altyapı teknolojisi, yazılım, mobil fonksiyonlar, sade haber, özel içerik, etkin kategoriler, etkili vatandaş gazeteciliği ve sosyal medya ile güçlü bir haber sitesi olarak siz her nerede iseniz o
  • Esenyurt’ta sokak ortasındaki infazda korkunç şüphe!

    Esenyurt'ta sabah saatlerinde `sokak` üzerinde yürüyen bir kadını ve adamı kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Adam ve `kadın` olay yerinde hayatını kaybederken, `polis` olayın "töre yada `namus` cinayeti" olabileceği şüphesi üzerinde duruyor. Esenyurt'ta kurşun yağmuruna tutularak öldürülen `kadın` ve erkeğin yasak `aşk` yaşadıkları ortaya çıktı. İkisi da başkalarıyla evli olup çoluk çocuk sahibi olan `kadın` ve erkeğin Erzurum'dan kaçarak kısa bir süre önce İstanbul'a gelip Esenyurt'ta saklanmaya çalıştıkları öğrenildi.Olay, sabah saat 08.00 sıralarında Yenikent Mahallesi, 479. `Sokak` üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sokakta yürüyen Adem Yılmaz(30) ve Süphan Atasayar’a (37)kimliği belirsiz bir kişi silahlı saldırı düzenledi. 2 `silah` kullanan kişi Yılmaz ve Atasayar’a kurşun yağdırdı. `Kadın` ve adam olay yerinde hayatını kaybederken, saldırgan ise olay yerinden kaçtı. `Silah` sesleri sonrası mahalle sakinleri ise sokağa döküldü. Vatandaşlar durumu `sağlık` ve `polis` ekiplerine `haber` verdi. Olay yerine gelen `sağlık` ekipleri saldırıya uğrayan adam ve kadının hayatını kaybettiğini belirledi. `Polis` olay yerine şerit çekerek incelemelerde bulundu. 18 el `ateş` etti Cinayetin ilendiği sokağa gelerek incelemelerde bulunan `polis,` saldırıyı gerçekleştiren zanlının 2 `silah` kullandığını belirledi. Olay yerinde yapılan incelemede 18 boş kovan bulundu. Saldırganın olay sonrası kaçışı da kameralara yansıdı. Görüntülerde saldırganın elindeki tabancayla koşarak kaçtığı görülüyor.Yapılan incelemenin ardından Yılmaz ve Atasayar'ın cenazesi Adli `Tıp` Kurumu'na kaldırıldı. `Polis,` saldırganı yakalamak için çalışmasını sürdürüyor. Töre cinayeti veya `namus` cinayeti şüphesi Olay yerine gelen `polis` ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlatırken, incelemeleri ve araştırmalarını sürdüren `polis` çifte cinayetin `namus` veya `töre` cinayeti olabileceği şüphesi üzerinde duruyor. Saldırganın kimliğini belirlemek için çalışma başlatan `polis` cinayetin sebebi üzerine yaptığı ilk araştırmada öldürülen `kadın` ve erkeğin bir süre önce Erzurum'dan kaçarak Esenyurt'a gelip yerleştikleri ve olay yerinden birkaç metre uzaklıkta bir yerde `ev` kiralayarak beraber yaşamaya başladıkları tespit edildi. 4 çocuk annesi olduğu öğrenilen Süphan Atasavar (37) ile 2 30 yaşındaki Ali Yılmaz'ın farklı kişilerle evli olduğu ve yaşadıkları yasak `aşk` nedeniyle cinayetin kadının yakınlarının yaptırmış olabileceği üzerinde duruluyor.Saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

    20.06.2017 22:26
  • Anaokulu Öğretmeni, Öğrenciyi Yerlerde Sürükleye Sürükleye Sınıfa Soktu

    Bolu'da anaokulunda bir öğrenciyi koridorda sürükleyerek sınıfa sokarken güvenlik kamerasına yansıyan öğretmen M.A. hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldı. Bolu'da anaokulunda bir öğrenciyi koridorda sürükleyerek sınıfa sokarken güvenlik kamerasına yansıyan öğretmen M.A. izleyenleri dehşete düşürdü. KOLLARINDAN TUTUP YERLERDE SÜRÜKLEDİ Sağlık Mahallesi'nde bulunan Milli `Eğitim` Müdürlüğü'ne bağlı Latife Hanım Anaokulu'nda görevli `kadın` öğretmen M.A., iddiaya göre sınıfta yaramazlık yaptığı gerekçesiyle `erkek` öğrenciyi kolundan tutup başka bir sınıfa götürmek istedi. Öğretmen M.A., koridorda yürürken gitmek istemeyen ve kendisini yere bırakan öğrenciyi kollarından tutup sürükledi. M.A., daha sonra yanına gelen başka bir görevlinin de yardımıyla çocuğu sınıfa soktu. Öğretmenin `okul` koridorunda öğrenciye kötü muamelesi güvenlik kamerasına yansıdı. SORUŞTURMA AÇILDI M.A. hakkında, koridorda sürüklediği öğrencinin ailesi ve 2 `aile` daha, çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla Milli `Eğitim` Müdürlüğü'ne ve polise şikayette bulundu. Şikayet üzerine öğretmen hakkında geçen 8 Haziran'da hem idari, hem adli soruşturma başlatıldı. İl Milli `Eğitim` Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Okul müdürlüğünce öğrenci velisinin şikayet dilekçesi müdürlüğümüze iletilmiş, adı geçen öğretmen hakkında 8 Haziran 2017 tarihi itibariyle inceleme, soruşturma başlatılmıştır" denildi. Adli soruşturma kapsamında 3 öğrenci velisi polise ifade vererek öğretmenden şikayetçi olurken, `okul` müdürünün de ifadesinin alındığı, soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

    20.06.2017 22:20
  • Atatürk'e hakaretten aranan, bugün teslim olan Hasan Akar tutuklandı

    Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı `kin` ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan ve 43 gündür firari olan Hasan Akar Bakırkòy Adliyesi'ne gelerek teslim oldu. Akar daha sonra mahkemece tutuklandı. Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı `kin` ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı bulunan ve 43 gün sonra Bakırköy Adliyesi'ne gelerek teslim olan Hasan Akar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. "ATATÜRK İLE İLGİLİ ÜSLUBUM YANLIŞTI" Bakırköy 18. Asliye `Ceza` Mahkemesi'ne hakim karşısına çıkan Hasan Akar hakkındaki suçlamalara karşı savunmasını yaptı. Hasan Akar, `ev` ortamında kendisine bir gencin soru sorduğunu ve soru üzerine okuduğu kitaplardaki bilgileri naklettiğini söyledi. Söz konusu alıntı yaptığı kitapların isimlerini tek tek söyleyen Akar, "Ben de o anda ihtiyari ve irademin dışında dini hassasiyetimle söyledim. Bazı `kitaplar` böyle olduğu için nakil yaptım. Atatürk ile ilgili üslubum yanlıştı. Bilerek böyle bir `suç` işlemedim" dedi. Akar, beraatini istedi.

    20.06.2017 22:14
  • Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna hayatını kaybetti

    Mülk sahibi Seda Sayan'ın başvurusuyla kirası ödenmediği gerekçesiyle 42 yıllık `gece` kulübü Şamdan’ı icra ve haciz yoluyla boşaltmak zorunda kalan Mehmet `Tuna,` `kalp` krizi sonucu yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada "Seda Sayan kirayı 90 bin dolara çıkardı. Haziran ayında çıkacaktık ama şubat ayında kapıya koydu" diyen Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet `Tuna,` geçirdiği `kalp` krizi sonrası hayatını kaybetti. Nisan 2017'de `kalp` rahatsızlığı nedeniyle bir süre Amerikan Hastanesi'nde tedavi gören Mehmet `Tuna,` `hastane` çıkışında, "Şimdi daha iyiyim. Beni yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ederim" şeklinde konuşmuştu.

    20.06.2017 22:09
  • Kastamonu’da 38 asker, gıda zehirlenmesi iddiasıyla hastanelere kaldırıldı

    Kastamonu’da iftarın ardından 38 askerin gıda zehirlenmesi iddiasıyla hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da 5’inci Jandarma `Eğitim` Alay Komutanlığında iftarın ardından bir süre sonrası bir tabura bağlı askerlerde mide bulantısı ve kusma şikayetleri başladı. Bunun üzerine 38 asker, gıda zehirlenmesi şüphesiyle revire kaldırıldı. Burada durumu ciddi olduğu ileri sürülen 6 asker, Özel `Kastamonu` Anadolu Hastanesine, 2 askerde `Kastamonu` Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. 30 askere de halen revirde müdahale edildi. Müşahede altına alınan askerler arasında hayati tehlikesi bulunan askerin olmadığı öğrenildi.

    20.06.2017 02:52
  • Son dakika: PKK'ya Kuzey Irak'ta da darbe!

    Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyinde Zap ve Gara bölgelerindeki bölücü `terör` örgütüne ait hedeflere düzenlenen hava harekatında, iki terörist öldürüldü, üç mağara ve bir Doçka `silah` mevzisi imha edildi. Ancak Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, Zap ve Gara bölgelerinden askeri birliklere yönelik `eylem` hazırlığında bulunan iki terörist tespit edildi. Bunun üzerine Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı `savaş` uçaklarıyla düzenlenen harekatta teröristler etkisiz hale getirildi, bir doçka `silah` mevzisi ile barınma amacıyla kullanılan üç mağara imha edildi.

    20.06.2017 02:49
  • Kanal İstanbul'un geçeceği güzergahta ev fiyatları yükseldi

    İstanbul’un çehresini değiştirecek `dev` projelerden Kanal İstanbul’un geçeceği güzergâhta adı geçen Küçükçekmece, Başakşehir, Esenyurt ve Arnavutköy, şehrin gelecek vadeden bölgeleri arasına girdi. Başakşehir’i takip eden Küçükçekmece’de son 3 senede metrekare fiyatları yüzde 51,52 oranında artarak ortalama 3 bin 375 TL olurken Arnavutköy’de son 3 senede satılık konutlarda ortalama metrekare fiyatı, yüzde 56,41’lik artış göstererek 2 bin 170 TL oldu. sahibinden.com Emlak Endeksi'ne göre, Kanal İstanbul güzergâhı için adı geçen bir diğer ilçe olan Esenyurt’ta ise son 3 senede satılık konutlarda metrekare fiyatı yüzde 37,42 oranında artarak ortalama 2 bin 056 TL seviyesine çıktı.

    20.06.2017 02:48
  • Askeri araca roketatarlı saldırı

    PKK'lı teröristler Çukurca'dan Van'a hareket eden eden askeri konvoya roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirdi.Terör örgütü PKK'nın Çukurca'dan Van'a hareket eden eden askeri konvoya roketatar ve uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği saldırıda 1 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı. TSK'nın açıklaması şu şekilde: 19 Haziran 2017 tarihinde 23.00 sularında Hakkari 2’nci Hudut `Tugay` Komutanlığında görevli personelin Çukurca’dan Van’a intikali sırasında konvoya bölücü `terör` örgütü mensuplarınca düzenlenen roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sonucunda bir kahraman `silah` arkadaşımız şehit olmuş, altı kahraman `silah` arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralan kahraman `silah` arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilmişlerdir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman `silah` arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.

    20.06.2017 00:56
  • Kalın'dan Arap gazetecilere: Bu kampanyaya dikkat!

    `Arap` gazetecilere hitap eden Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medyada Türkiye aleyhine yürütülen bir kampanyaya dikkat çekti.Arap Gazeteciler Evi Derneği, Yenibosna'da bulunan bir otelde Türk ve `Arap` gazetecilere iftar yemeği verdi. Yemeğe katılan Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, iftar saatinden önce konuştu. Yemekte bir konuşma yapan Kalın; "Katar krizinin aşılmasına yönelik çabalarımızı bir başka bağlamda değerlendirmeye çalışan, bunun üzerinden Türkiye karşıtı bir kampanya yürütmeye çalışan bazı çevrelerin olduğunu biliyoruz. Özellikle bazı `sosyal medya` mecralarında, bazı `basın` kuruluşlarında algı oluşturulmaya çalışılıyor" dedi. "BİR ÜLKEYİ TERÖRE DESTEK VERMEKLE SUÇLAMAK ÇOK CİDDİ BİR İDDİADIR" "Tabi ortaya atılan iddialar hafife alınacak iddialar değil. Bir ülkeyi teröre destek vermekle suçlamak çok ciddi bir iddiadır" diyen Kalın, sözlerine şöyle devam etti: İddia sahiplerinin de bunu ispatlayacak delilleri ortaya koyması beklenir. Bu konuda Katarlı yetkililerinin de bu iddiaları ciddiye aldıklarını ama birtakım deliller beklediklerini de biliyorum. Aynı şekilde `terör` örgütleri dediğiniz `zaman` şahısları ya da kurumları `terör` listesine almanın belli bir kriterinin olması gerekir. Bunu çok keyfi bir şekilde yaparsanız inandırıcılığınızı yitirirsiniz. Özellikle bu `terör` örgütleri listesinin hazırlanması konusunda Birleşmiş Milletlerin kriterlerinin dikkate alınması gerekmektedir. "SOSYAL MEDYADA TÜRKİYE KARŞITI BİR KAMPANYA YÜRÜTMEYE ÇALIŞIYORLAR" "Katar krizinin aşılmasına yönelik çabalarımızı bir başka bağlamda değerlendirmeye çalışan, bunun üzerinden Türkiye karşıtı bir kampanya yürütmeye çalışan bazı çevrelerin olduğunu biliyoruz" diyen Kalın sözlerini şu cümlelerle sürdürdü: Özellikle bazı `sosyal medya` mecralarında bazı `basın` kuruluşlarında algı oluşturulmaya çalışılıyor. Katar krizinin çözümde bu sürece katkı sunmayan, tahrik edici, germeyi ve fitne, fesadı hedefleyen açıklamaları kabul etmediğimizi ifade etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konudaki açıklamaları çok nettir. Bu tür algı operasyonlarına karşı hepimiz teyakkuz içerisinde olalım. Medyanın burada büyük bir sorumluluğu var. `Medya` savaşları hiçbirimize fayda getirmez. Yürüttüğümüz diplomasinin hassasiyeti dikkate alındığında bunu sadece bölge insanlarının düşmanlarını sevindireceğini akılda tutmamız gerekiyor. Dolayısıyla herkes açıklama yaparken, yazarken, manşet atarken bu hassasiyetleri dikkate almalıdır.

    20.06.2017 00:50
  • Suriyeliler kalıcı olarak ülkelerine dönüyor

    Ramazan Bayramı'nı ülkelerinde geçirmek isteyen Suriyelilerin `Kilis` Öncüpınar Sınır Kapısı'ndaki yoğunluğu devam ediyor.İç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin bir bölümü, geçen salı gününden itibaren sınır kapısından ülkelerine geçiş yapıyor. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri nezaretinde sınır kapısına giden Suriyeliler, Göç İdaresi İl Müdürlüğü tarafından kurulan merkezde kayıtları yapıldıktan sonra Öncüpınar Gümrük Sahası'ndaki `Suriye` plakalı otobüslerle ülkelerine gönderiliyor. Essalame Gümrük Kapısı Müdürü General Kasım Kasımi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gümrük kapısındaki sağlanan kolaylıklardan dolayı Türk yetkililere teşekkür etti.Kasımi, Fırat Kalkanı Harekatı sonrası bölgede güven ve huzurun hakim olmaya başladığını ifade ederek, "Şu ana kadar çocuklar dahil gelenlerin sayısı 25 bin 554 oldu. Bu sayının bayrama kadar 50 bin olmasını bekliyoruz. Artık buralar eskisi gibi değil güvenli bölge. Şu anda bayram için gelenlerin yaklaşık yüzde 10'u geri dönmemek için Türkiye kimliklerini bize teslim etti." Sığınmacılardan 9 yaşındaki `Emine` Ahmed, yaklaşık 2 yıldır görmediği babaannesi ve kuzenlerini görmek için ülkesine gideceğini, bu nedenle sabahın erken saatlerinden itibaren sıra beklediğini söyledi.

    20.06.2017 00:46
  • Sayfa :

    Hakkında

    Medyahaber , yeni nesil arayüz, gelişmiş altyapı teknolojisi, yazılım, mobil fonksiyonlar, sade haber, özel içerik, etkin kategoriler, etkili vatandaş gazeteciliği ve sosyal medya ile güçlü bir haber sitesi olarak siz her nerede iseniz o