Medyahaber
Puanı : 8163.75
Mottonuzu Belirleyin.

Hakkında

Medyahaber , yeni nesil arayüz, gelişmiş altyapı teknolojisi, yazılım, mobil fonksiyonlar, sade haber, özel içerik, etkin kategoriler, etkili vatandaş gazeteciliği ve sosyal medya ile güçlü bir haber sitesi olarak siz her nerede iseniz o
  • AVM Otoparkından 40 Bin Liralık Motosikleti Çaldılar

    İstanbul Esenyurt’ta hırsızlar bir AVM’nin otoparkından 40 bin liralık motosikleti çaldı. Çalıştıramadıkları motosikleti ayağıyla ittirerek otoparktan çıkaran hırsızların o anları güvenlik kameralarına yansıdı. Olay 9 Haziran Cuma günü D-100 karayolu üzerinde bulunan bir AVM'nin otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakasız motosikletle AVM otoparkına gelen 2 hırsız ilk önce keşif yaptı. 20 dakika sonra otoparka tekrar gelen hırsızlar gözlerine kestirdikleri yaklaşık 40 bin lira değerindeki motosikletin kilitlerini kırdı. Hırsızlardan biri geldikleri motora binerken, diğer hırsız çaldıkları motosiklete bindi. Hırsız motosikleti çalıştıramayınca diğer hırsız motoru ayağıyla ittirerek otoparktan çıkardı. Hırsızlık anları ise saniye saniye kameralara yansıdı. Geldiğinde motosikletini yerinde göremediğini söyleyen Murat Baş, " Motosikletimi `park` ettim işlerimi halletmek için dışarı çıktım. Yaklaşık 4 saat sonra geldiğimde motorumu yerinde bulamadım. Kilitleri bir arabanın altında buldum. Polisi aradık. Güvenlik `kamera` görüntülerinde bir `motor` plakasız şekilde 20 dakika arayla AVM içerisine giriyor. İlk olarak keşif yapıyorlar. Daha sonra motorumun direksiyon kilidini kırıyorlar ve çelik halka kilidi kesiyorlar. Bir tanesi benim motoruma biniyor çalıştıramadıkları için arkasındaki ayağı ile ittiriyor. 2 güvenlik kulübesinden de geçip AVM'den çıkış yapıyorlar. OHAL durumu var plakasız bir motosikleti nasıl içeri sokuyorlar" dedi. MOTOSİKLET HIRSIZLARI KAMERADA Hırsızlık anı `alışveriş` merkezinin güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızlar motosiklet ile Avm otoparkına giriyor. Bir hırsız geldiklere motora binerken diğer çaldıkları motora biniyor. Motosiklet üzerindeki hırsızlardan biri ayağıyla diğer motoru ittirerek dışarı çıkarıyor. Motosikleti çalınan Murat Baş `alışveriş` merkezi yönetiminden ve güvenlik şirketinden şikayetçi olurken, `polis` hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

    17.06.2017 02:32
  • Beylikdüzü'nün Korulukları Sık Sık Yıkanıyor

    Belirli aralıklarla korulukların minik sahipleri olan kuşların dışkılarından arındırılan alanlar, hem hijyen hem de görsel olarak temiz bir görüntüye sahip oluyor. Beylikdüzü Belediyesi `Park` ve Bahçeler Müdürlüğü, çamlık alanları pırıl pırıl yapmak için çalışıyor. Vatandaşların her gün doğayla buluşup, sağlıklı `yaşam` yürüyüşleri yaptığı, keyifli vakit geçirdiği Beylikdüzü'nün en yeşil alanları olan koruluklar belirli aralıkla yıkanıyor. Yürüyüş yolları üzerinde, banklarda oluşan kötü görüntü ve kirliliği ortadan kaldırmak için Beylikdüzü Belediyesi `Park` ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri belirlenen periyodlarla koruluklarda yıkama işlemi gerçekleştiriyor. Koruluklara neşe katan kuşların dışkılarının vatandaşlara ve materyallere zararı olmaması açısından sterilize edilerek temizlikleri sağlanıyor. Her gün yıkanan Beylikdüzü Belediyesi önündeki çamlık alan ve gün aşırı yıkanan Enver Adakan Koruluğu ve Barış Parkı'nda bulunan koruluk haricinde `zaman` `zaman` çocuk `oyun` grupları da steril bir şekilde yıkanıp temizleniyor.

    17.06.2017 02:31
  • Galatasaray'ın kamp programı belli oldu

    `Galatasaray` `Futbol` Takımı’nın 2017-2018 sezonu hazırlık kampı programı belli oldu.Yeni sezon çalışmaları kapsamında 19 Haziran Pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelecek olan `Galatasaray,` sezonun ilk antrenmanını saat 19.00’da gerçekleştirecek. Geçtiğimiz sezonunun ardından milli takım kamplarına giden `oyuncular` ise 26 Haziran Pazartesi gününden itibaren takıma katılarak yeni sezon çalışmalarında yer alacak. `Galatasaray` `Futbol` Takımı, 28 Haziran Çarşamba günü yurt dışı `kamp` çalışması için Slovakya’nın Samorin kentine gidecek. Başkent Bratislava’ya yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta yer alan Samorin’de 8 Temmuz Cumartesi gününe denk kalacak olan Sarı-Kırmızılılar, bu süre boyunca iki hazırlık maçı yapacak. `Galatasaray,` Slovakya kampının ardından İstanbul’a döndükten sonra 13 Temmuz 2017 Perşembe günü UEFA `Avrupa` Ligi İkinci Ön Eleme Turu ilk maçında mücadele edecek.

    17.06.2017 02:24
  • Flaş açıklama! Doların ederi 2.5 TL

    Goldman Sachs'a göre, doların olması gereken değer 2.50 lira.Goldman Sachs, dolardaki son düşüşe rağmen Türk Lirası'nı hala gerçek değerinin en çok altındaki gelişen ülke `para` birimi olarak görüyor. Şirketin "GSDEER" ve "GSFEER" adını verdiği ölçümlerine göre dolar/TL'nin adil değer 3,50 seviyelerinin çok altında; 2,50 TL. GOLDMAN SACHS'TAN TL İÇİN EN İYİ SENARYO Merkez bankası ise, dün yaptığı açıklamada, gerektiğinde ek sıkılaşmaya gidilebileceği ifadesini karar metninde korudu. Goldman Sachs, "Sıkı `para` politikası ve gevşek mali `politika` kombinasyonu, oldukça destekleyici değerlemelerle birlikte özellikle de enflasyon mevcut çok yüksek seviyelerden stabilize olmaya başlarsa TL için daha fazla değer kazancı alanı olabileceğine işaret ediyor." dedi.

    16.06.2017 05:33
  • Kadir Gecesi

    Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

    16.06.2017 05:10
  • YAZ DÖNEMİ KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR HAYDİ SENDE SPOR YAP .......

    YILDIZLAR SPOR KULÜBÜ KİMDİR. Çocuklar için sporu eğlenceye dönüştürerek onların bedensel ve ruhsal gelişimlerine destek olan kulübümüz, geliştirdiği benzersiz programları ve sosyal aktiveteleriyle sayısız başarılar ve ödüller kazanmıştır

    15.06.2017 22:07
  • Esiner; “Esenyurt’un ciddi sorunları var”

    Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Ender Esiner, teşkilat üyelerini iftar yemeğinde ağırladı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği iftarda konuşan İlçe Başkanı Ender Esiner, Esenyurt’un ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğunu söyledi. Bu sorunların çözümü için çalışacaklarını belirten Esiner, yakın zamanda bir erken seçim beklediğini de ifade etti. Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen iftara Saadet Partililer yoğun ilgi gösterdi. Saadet Partisi `eski` ilçe başkanları Hasan Kara ve Peyami Aksu’nun yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve parti üyelerinin katıldığı iftar yemeği, 9 Haziran Cuma akşamı verildi. “ESENYURT’U ÜÇE BÖLDÜK” Yemekte bir konuşma yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Ender Esiner, kongreden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Esenyurt’un nüfus açısından İstanbul’un ilk sırasında yer aldığına dikkat çeken Esiner, “Resmi olarak 700, gayrı resmi olarak ta 1 milyona sahip. Geçtiğimiz sene sonunda, yoğun bir katılımla kongre yaptık, 40 kişilik bir yönetim kadrosu oluşturduk. Esenyurt 43 mahalle. Bizde çalışmalarımızı yapabilmek için Esenyurt’u üçe böldük birçok mahallemizde teşkilatlarımızı kurduk çalışmalarımıza başladık” diye konuştu. “ERKEN SEÇİM GÖZÜKÜYOR” Medyanın Saadet Partisi’ne yer vermediğini ve ambargo uyguladığını söyleyen İlçe Başkanı Esiner, bir erken seçim ihtimali olduğunu da sözlerine ekledi: “Şu an milli görüşün üzerinde bir ambargo var. `Medya` Saadet Partisi’nden bahsetmiyor. `Medya` Sadet Partisi’ni yok sayıyor. Türkiye’de yoğun bir `gündem` var ancak Saadet Partisi’nin ne düşündüğü gündeme yansımıyor. Bu nedenle acilen genele hitap edecek kadrolar kurmak zorundayız. Önümüzdeki dönemde bir erken seçim gözüküyor.Biz bu erken seçime gençlerimizle, hanım arkadaşlarımızla hazır `olmak` zorundayız.” “ESENYURT’UN CİDDİ SORUNLARI VAR” Esenyurt’tun ciddi sorunlarla yüz yüze olduğuna da vurgu yapan Ender Esiner, bunları tespit ettiklerini, çözümü için yetkili mercilerle görüşeceklerini söyledi. Esiner, “İlçemizim çok ciddi sorunlarının olduğunu gözlemledik, tespitini yaptık, sorunları çözmek ve yetkili mercilere ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Esenyurt’u sorunsuz, sıkıntısız ve yaşanılır bir ilçe olması için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

    15.06.2017 22:03
  • Esenyurt'ta Emniyet Teşkilatı İftarda Buluştu

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, `Kıraç` `Polis` Karakolu bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı.Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, `Kıraç` `Polis` Karakolu bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programı `Kıraç` `Polis` Karakolu bahçesinde gerçekleşti. Emniyetin iftar programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Hasan Özen, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Niyazi İnci, Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Esenyurt mahalle muhtarları, kurum daire amirleri, ilçe emniyet amirleri ve `polis` memurları katılım sağladı. Programın `ev` sahibi Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel kürsüye gelerek selamlama konuşması yaptı. Becel, " Yaklaşık 5 ay önce Esenyurt 'ta göreve başladım. Burada tüm kurumlarımız ile uyumlu bir şekilde çalışarak halkımıza en iyi hizmeti vermek için çaba gösteriyoruz. Bugün iftar soframızda sizlerle birlikte orucumuzu açtık. Davetimize katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, düzenlenen iftar programından dolayı Emniyet Müdürü Hakan Becel'e teşekkür ederek, tüm `polis` teşkilatına görevlerinde başarılar diledi. İlçe Kaymakamı Ekren İnci'de söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Kaymakam İnci, "Emniyet, belediye, kaymakamlık ve ilçede görev yapan tüm kurumların birlik ve beraberlik için görev yaparak Esenyurt 'un gelişmesinde büyük katkı sağlıyoruz. Emniyet teşkilatımızın iftarının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. - İSTANBUL

    15.06.2017 22:01
  • Avm'ye Yapılan Bomba İhbarı Asılsız Çıktı

    Esenyurt’ta bulunan bir AVM, içerisinde bomba olduğu ihbarı üzerine boşaltıldı Esenyurt'ta bulunan bir AVM, içerisinde bomba olduğu ihbarı üzerine boşaltıldı. Bomba uzmanı ekiplerin yaklaşık 2,5 saatlik aramasının ardından ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Esenyurt'ta polisi arayan bir kişi AVM'de bomba olduğu ihbarında bulundu. İhbar üzerine AVM'ye gelen `polis` ekipleri,

    15.06.2017 21:58
  • Şehit Yakınları ve Gaziler Esenyurt Protokolü ile İftarda Buluştu

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, şehit yakınları ve gazileri iftarda ağırladı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, şehit yakınları ve gazileri iftarda ağırladı. Esenyurt Belediyesi tarafından Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen şehit yakınları, gaziler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ile ilçe protokolünün de katıldığı iftar programı bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Esenyurt Belediyesi `Kültür` Merkezinde gerçekleşen iftar programında Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu ve siyasi parti ilçe başkanları da yer aldı. Dua ve ilahi okunmasından öncesi konukları tek tek ziyaret eden Başkan Kadıoğlu, Muharip Gaziler Derneği üyeleriyle sohbeti etti. Birlik ve beraberliğin tesisi için verilen mesajlarda iftar sonrası, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu Ramazan ayından kısaca bahsederek birlik duası okudu. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 43 mahalle muhtarının da hazır bulunduğu `Kültür` Merkezinde muhtarlar ile çay içerek sohbet etti. İlçe protokolü ve iftara katılan konuklar Başkan Kadıoğlu ile Gaziler Parkı'ndaki gerçekleşen etkinlik alanına geçti. Türk halk müziğinin sevilen sesi Orhan Hakalmaz'ın `sahne` almasıyla Esenyurtlu vatandaşlar keyifli bir Ramazan akşamı geçirdi. - İSTANBUL

    15.06.2017 21:56
  • Sayfa :

    Hakkında

    Medyahaber , yeni nesil arayüz, gelişmiş altyapı teknolojisi, yazılım, mobil fonksiyonlar, sade haber, özel içerik, etkin kategoriler, etkili vatandaş gazeteciliği ve sosyal medya ile güçlü bir haber sitesi olarak siz her nerede iseniz o